Over

Telecom4care is in 2005 opgericht door Pim Ketelaar, als onafhankelijk specialist in eHealth, mHealth en ZorgICT. Telecom4care werkt nauw samen in een netwerk van gespecialiseerde partners. Telecom4care adviseert, realiseert en inspireert. Met oog voor mens, organisatie en techniek.

Pim Ketelaar is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, Faculteit Industrieel Ontwerpen. Na zijn ingenieurstitel heeft hij zijn Professional Doctorate in Engineering (PDEng) behaald, met een productstudy bij KPN Research (tegenwoordig TNO). Na deze opleiding is Pim verder de telecommunicatie ingedoken. Hij heeft sinds 1993 ervaring in de mobiele telecommunicatiewereld, in verschillende internationale technische, commerciële en adviserende functies. In zijn loopbaan heeft hij zich beziggehouden met het ontwikkelen van mobiele spraak- en datatoepassingen en het adviseren over de toepassing van innovatieve ICT en telecommunicatie toepassingen.
Zijn missie is om zijn kennis en ervaring in de (mobiele) ICT aan te wenden om de doeltreffendheid, toegankelijkheid en kwaliteit van de zorg te verbeteren.

PartnersLogos

Telecom4care werkt samen met ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties, telecom operators, onderzoeksinstellingen, uitgevers, brancheorganisaties en overheid aan de verbetering van de kwaliteit van zorg, door de inzet van ICT.

Share

Reacties zijn gesloten.