Pim Ketelaar versterkt Vital Innovators / VitaValley

Per 1 maart aanstaande zal Pim Ketelaar als senior Health Innovator het team van Vital Innovators gaan versterken. Pim Ketelaar was sinds 2005 directeur van Telecom4care en is bestuurder van de Nederlandse Vereniging voor eHealth (NVEH).  De kennis en ervaring van Pim Ketelaar op het gebied van zorg, innovatie en eHealth zijn een waardevolle aanvulling voor Vital Innovators / VitaValley en haar relaties.

Pim Ketelaar: “De visie van Vital Innovators om door innovatie met zo groot mogelijke maatschappelijke impact de duurzaamheid van de zorg te vergroten, past zeer goed bij mijn zienswijze en ambities. Gezamenlijk met het team van Vital Innovators en het bestuur van VitaValley verwacht ik mijn impact verder te kunnen vergroten.”

Vital Innovators is een sociale onderneming die werkt aan vernieuwing van de gezondheidszorg met een blijvende positieve impact op de maatschappij. Voor haar opdrachtgevers onderzoekt, ontwikkelt en implementeert Vital Innovators innovaties in de zorg en schaalt deze op.
Vital Innovators is ontstaan op initiatief van Stichting VitaValley en George Avenue. Beide organisaties zijn belangrijke spelers op het gebied van zorginnovatie. VitaValley heeft een groot netwerk en uitgebreide expertise op het gebied van zorginnovatie. Met haar partners heeft zij als doel het identificeren, ontwikkelen en implementeren van zorginnovaties die de kwaliteit van leven van mensen handhaven of bevorderen.

Voor het persbericht zie hier.

Share
Dit artikel is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.